За нас

 

 

      Отпуснете се!Нека нашите инструменти свършат работата.

 

  От самото си създаване  Nexxtools се ръководи като семейна фирма със седалище гр. Габрово, България.Вече повече от 10 години се

 справяме с предизвикателства, които надхвърлят продажбата на висококачествени инструменти. Заедно с вас разработваме перспективни решения

за инструменти, стратегии за обработка и оптимизация на процесите за технологията на утрешния ден.

За да намалим разходите ви за компонент, ние прилагаме цялостен подход към вашите процеси, продължаваме там, където другите  спират, и раз-

ширяваме границите на осъществимостта.

Доверете се на експертите с повече от 20 години опит в областта на технологиите за механична обработка. Специалисти с най-модерно

оборудване за разработване, проектиране и производство на инструменти.

Бизнес моделът, при който си сътрудничим само с търговци на дребно, дава значителни предимства както на дистрибуторите, така и на крайните потребители. В целия свят има компетентни партньори, а нашият екип в България може да се концентрира върху това, което е важно за всички наши клиенти - доставките с най-високо качество.Изисквайте нашата подкрепа, за да можем да ви насърчим.

Ние предлагаме качество, нищо друго!

 

Очакваме с нетърпение да реализираме заедно с Вас нови вълнуващи проекти!

Нашата сила:

 

-разработка и производство на специални комбинирани инструменти със сменяеми твърдосплавни и PKD пластини.

 

Все повече и повече клиенти от индустриалните сегменти като автомобилостроенето, селскостопанската техника, производството на хидравлични  елементи, производството на двигатели и трансмисии и други използват този вид инструменти за намаляване на времето за обработка и разходите за  инструменти.

 

                                                                                   

       -иновативна, прецизна  и патентованаа система за бързосменни стационарни и ротационни държачи за Swiss Type стругови машини, спестяващя часове труд при пренастройка на машината.

 

След двугодишна разработка нашия екип успешно защити патент за бързосменни държачи за Swiss Type стругови машини, отличаващи се с висока прецизност и маневреност.

                                                                                 
-системи за високо налягане за охлаждане през инструмента за Swiss Type стругови машини, удължаващи живота на инструмента многократно.
 
   -високо качествени твърдосплавни пластини – Продуктовата гама на Nexxtools се състои от прецизни висококачествени инструменти за изработка на канали, рязане и струговане, резбонарязване, обработка на твърди материали .

 

Тази продуктова линия включва също така няколко системи от едностранен до четиристранен ръб или модулни системи, както и индивидуални решения, които се произвеждат по заявка на клиента.

                                                                             

Твърдосплавни пластините са покрити с последна генерация специални покрития даващи възможност за обработка на неръждаеми материали, трудно обработваеми материали, като никелови сплави и закалени материали. Високото качество е наш стандарт.